Братот на Џоковиќ од различна мајка: Новак помина низ голгота заради него, а сега го зазеде Богдан Богдановиќ под своето крило! (ФОТО)

август 10, 20201min
мнмн

Најдобриот тенисер на светот, Новак Џоковиќ, започна бура пред неколку месеци на Инстаграм со Шервин Џафаријах, персиски гуру, а двајцата се нарекуваа едни со други браќа. Западната јавност не гледаше поволно на ова и го навреди српскиот тенисер за промовирање на „Персискиот Имаз“ и заедно со него се занимаваше со „псевдо-научни“ теми.

Šervin i Bogdan

Сега, се чини дека Шервин „го зеде под своето крило“ и Богдан Богдановиќ, судејќи според објавата на Инстаграм. Имено, Богдан ја исфрли сликата, а гуруто се приклучи во дописите и коментарите подолу и напиша „мојот човек“. Исто така, Богдан веќе е следбеник на Шервин на истата социјална мрежа.

Šervin i Bogdan


Да ве потсетиме, Гири Нејтан во текстот на авторот напиша дека овој човек промовира псевдонауки и ги рекламира своите производи, за кои Натан тврди дека се „ѓубре“.

Овој човек, Шервин, рекламира ѓубре од компанија наречена Cymbiotika. Џоковиќ, во маичка на Мики Маус, зборуваше за тоа како позитивните емоции можат да ги исчистат токсините во храната, вели Нејтан

Šervin Džafarijah