БУГАРСКА МЕГАБОМБА! Видете и слушнете ја Министерката за Туризам на Бугарија!! Ќе Ви го продолжи животот најмалку 10 години :) :

август 1, 20201min
cirkus

Пред вистината и боговите молчат 🙂 🙂 Видете го овој циркус 🙂