Нареден пат кога ќе ја перат неспособноста со релативизации дека „така е низ цел свет, проблеми се, сите мака мачат, сепак сме супер, организирани сме, џабе мерки ќе воведувавме порано (пошто попис планиравме, но кога го откажавме решивме дека не е џабе)“ итн итн… нека знаат дека се поздравени од сесрце со за нив никогаш доволно опсежното „… ПЛЕМЕТО ВАШЕ НЕСПОСОБНО, НЕОДГОВОРНО И НЕНОРМАЛНО“.
Клошари забегани