– Јас којшто се школував овде и во центри во Европа, или Заев кој во тоа време создаваше клановска крими империја во Струмица. Јас, кој работам според чест, принципи и вредности или Заев кому свитканата кичма, лажењето и тапкањето по рамо му е секојдневие. Се знае кој е тука изборот, вели Мицкоски.