НЕПОТПИШАНО ВИДЕО ОСАМНА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ВО МАКЕДОНИЈА! Кој и што спрема во Македонија на 30 Август?!

август 10, 20201min
naslovna

Видеото кажува се! Чудно е само зошто е непотпишано од ниту едно здружение.. партија..