дома Македонија СКАНДАЛ : ВИДИ ФИЛИПЧЕ КОЛКУ ЧИНИ КОРОНА ТЕСТ ВО ГЕРМАНИЈА И ДАЈ...

СКАНДАЛ : ВИДИ ФИЛИПЧЕ КОЛКУ ЧИНИ КОРОНА ТЕСТ ВО ГЕРМАНИЈА И ДАЈ НИ ОДГОВОР ЗОШТО КАЈ НАС Е ДАЛЕКУ ПОСКАП?!!!

Корона тестот во Германија чини нешто повеќе од 1000 денари. До каде може да оди безобразлукот во Македонија?? Или можеби имаме подобар стандард?! Сигурно!! СРАМОТА!!!