Гејович продолжува да глуми жртва на народот кој со свои пари го праќа да настапи за државата во која е најтешко да си пешко.
И ај сега пак ќе го правиме тој народ од гомно посмрден, само за да лапнеме голем…. пласман и бодови од еУропското фино граЏанство, а особено од мајчичка Бугарија
Не бе, не им е најтешко на педерите во Македонија, копук еден. Сакаш да знаеш на кого му е најтешко? На сиромашните. Нема ништо потешко и попонижувачко од сиромаштијата, која нема кај да се лечи и што да јаде за ти да можеш да се фрцкаш со газето по фестивали и да плукаш по тој народ дека е прост и примитивен
Знам само едно. Не требаше тоа ѓубре да го пратиме таму. Оти ќе продолжи со провокации и навреди. Затоа впрочем и беше подметнат да настапува за нас.
Ама овде тоа нема кој да го разбере дека е намерно пратен со таква задача, порача Тасевски.