Одел по замрзнатото езеро со ЧЕКАН во раката: Со еден удар ги стопи сите срца (ВИДЕО)

септември 17, 20201min
jezero

ШвеѓаницотАндреас Петерсен забележаа дека под замрзнатото езеро Гавле има огромен број риби кои не можат да се движат.

Знаејќи дека ќе умрат толку брзо, се врати дома, зеде чекан и тргна да го скрши мразот од езерото.

Убавиот гест на човекот се исплател за Андреас, бидејќи тој ослободил голем број риби кои среќно избегале во непознат правец.

Многумина ќе се запрашаат како езерото во Шведска сега е замрзнато. Но не и Андреас, иако го направи сето ова во јануари, дури оваа недела го објави видеото на социјалните мрежи, заработувајќи огромен број лајкови.