ЛЕТАА ШАМАРИ!!! Хит видео од Русија со велосипедист, два џипа и комбе ПОЛНО СПЕЦИЈАЛЦИ !

јули 4, 20201min
Annotation 2020-07-04 050814

Велосипедист кој се обидуваше да ја премине прометната улица го предизвика гневот на возачот и совозачот на автомобилот, кои тза малку ќе го прегазеше.

Само кога ќе помислиме дека ситуацијата не би можела да биде повозбудлива отколку што е, специјалните сили истрчаа од необележан полициски автомобил и ги напаѓаат двајца насилници и ги уапсијаВеројатно, момците од џипот биле предмет на истрага, па затоа ги следеле специјалните служби, а несреќниот велосипедист само се нашол на погрешно место во погрешно време.