Манијак се обидел да силува шестгодишно девојче на скалите во зградата – инцидентот е снимен со камери за видео надзор!

август 1, 20201min
silovatelj

Камерите за видео надзор го снимија обидот за силување на шестгодишно девојче во Омск.

Како што се наведува, во средата вечер, на влезот во станбената зграда, непознат маж нападнал шестгодишно девојче и го привлекол кон себе. Детето успеа да се одбрани и да помине без сериозни повреди.

Истражниот одбор заедно со полицијата го бара осомничениот, а олеснителна околност за истрагата е фактот дека камерите го снимија неговиот изглед.