Марина ослабела 50 килограми, па го изневерила сопругот со СИНОТ!

јули 5, 20202min
žena-1

Голема радост е кога некој, после неколку години мачење со вишокот килограми, конечно ја достигнува саканата тежина.

Личноста е во облаците, се чувствува поубаво, попосакувано, би сакала да проба сè што претходните грижи и депресија не го дозволиле. Марина не отиде еден, туку 101 чекор понатаму во тоа чувство на среќа.

Добро познатата руска инфлуенсерка, Марина Балмашева (45) со години ги таложела килограмите, а за неколку месеци успеала да изгуби дури 50. За целото време, нејзиниот сопруг Алексеј, кој поради неа се разведе пред многу време, го остави своето семејство, формирајќи нова со неа.

Тој го зел со себе својот 20-годишен син Владимир, кој уште како дете ѝ се допаднал на маќеата. Дури и кога таа била во најтешка состојба на почетокот, Владимир искажал огромна поддршка за Марина. Помеѓу нив имало голема блискост.

Во меѓувреме, односот помеѓу Марина и Алексеј се расипал и како што дознаваме, таа пронашла утеха во Владимир!

Се чувствувала поубаво, попосакувано, додека крај себе секогаш го имала Владимир, кој никогаш претходно немал девојка. Следел и првиот секс. Тоа толку многу им се допадна што почнале да го мамат Алексеј каде и да можеле.

Алексеј и Марина се развеле, така што тој, кој постојано се сомневал  дека таа има ново момче, открил дека  станува збор за неговиот син!

Таа почуствувала сексуална привлечност кон момчето и гледајќи како диетата почнува да дава резултати, таа сакала да „возврати“ за целото внимание што ѝ го посветуваше.

Што се однесува до Алексеј, тој истакна дека тоа не го изненадило премногу од Марина.

  • „Таа истото го стори и со мене. Знаеше дека сум во брак, но ме намами и сакаше по секоја цена да го напуштам семејството. Истото ќе го стори и со Владимир кога наскоро ќе се сретне со оженет или зафатен маж. Тоа неа ја возбудува“, вели Алексеј.