Политичар од Владата ја оставил камерата вклучена и имал секс со секретарката! Најголемиот скандал во времето на КОРОНА!

август 28, 20201min
političar

Еден од најголемите инциденти за време на пандемијата на корона вирусот се случи на Филипините, каде владин службеник направи грешка што ќе се раскажува уште долго време.

Имено, тој на сред конференцискиот повик преку платформата Зум имал секс со својата секретарка, а неговите соговорници сето тоа го гледале во живо.

Капетанот Исус Естил се појави на екранот со една девојка која подоцна се покажа дека е негова секретарка.

Филипинските медиуми јавуваат дека Естил не успеал да се справи со модерната технологија, па по грешка ја оставил вклучена камерата и со тоа овозможил неговата приватна акција да стане јавна.

Патем, видеото е снимено од еден од учесниците на конференцијата, па снимката стана вирална на Филипините. Таа дури стана тема на разни дискусии во емисиите и во политичките ток-шоу.